bilde-1Bilde 1 av  Os Auto AS
Når er neste EU-kontroll?

Bestill time på 1-2-3

wizard

Bestill time på 1-2-3


Kontakt oss på tlf. 56308100 eller verksted@osauto.no eller bruk skjemaet over.

Bileiers valgmuligheter

Det er visse vilkår som bileier må følge for å opprettholde garantier. Disse fastsettes av bilprodusenten eller importøren for garantier som gis ved nybilsalg. Konkurransereglene er til hinder for at slike garantivilkår fratar bileier retten til å velge verksted og reservedeler når han selv betaler.
Les mer om dine valgmuligheter

Hva er en EU-kontroll

Våre verksteder er godkjent av myndighetene for Periodisk kjøretøykontroll (PKK) EU-kontroll. Dette er en lovpålagt kontroll alle bileiere må gjennomføre.

Bilen skal på EU-kontroll når den er 4 år gammel første gang, deretter hvert annet år. Bilen skal være ferdig godkjent før datoen utløper.

Alle våre verksteder utfører også etterkontroll av EU-kontroll og eventuell godkjenning av bilen.

Les mer om EU-kontroll

5 års garanti på alle reservedeler

Som et element til kundenes trygghet i valg av verksted, innfører BilXtra 5 års garanti/100 000 km på reservedeler som benyttes ved våre verksteder.
Garantien er gjeldene fra 01.01.2011 og forutsetter at bilen følger bilfabrikantens service - og vedlikeholdsprogram hos BilXtra eller andre offentlig godkjente verksteder.
Les mer om delegaranti

Service med mobilitetsgaranti

Hos BilXtra verksted får du 12 måneders Mobilitetsgaranti med på kjøpet, hvis du bestiller BilXtra – service med Mobilitetsgaranti, eller service ut fra bilens servicehefte.
Med BilXtra Mobilitetsgaranti får du hjelp uansett tid og sted i hele Norden i et helt år. Ved å utføre service hos BilXtra verksted, vil Mobilitetsgarantien fornyes med 12 måneder og gi deg ekstra trygghet.
Les mer om mobilitetsgaranti

Om Os Auto AS

bilde-1
Bilde 1 av  Os Auto AS

Os Auto er din lokale leverandør av Service, alle typer Reparasjoner, Diagnose og Periodisk kjøretøykontroll på din bil. Vi reparerer alle bilmerker!Vi kan tilby et topp moderne bilverksted med det beste av utstyr for å feilsøke i dagens moderne biler også El biler/hybridbiler. Våre mekanikere har lang erfaring og blir kontinuerlig kurset for å holde seg oppdatert. Som bileier skal du føle deg trygg på at bilen blir reparert etter fabrikkens spesifikasjoner og at nybilgarantien gjelder om du bruker vårt verksted.

  • EU-kontroll
  • Hjulstilling
  • Mekanisk
  • Dekk og Felg
  • Service
  • Klima

Vi har også et moderne Dekkhotell for de som ønsker det.

Os Auto er også en stolt Tysse-forhandler , er du på jakt etter Tysse Båthenger, Tipphenger, ATV-henger, Varehenger og Skaphengere er det bare Til å ta kontakt med oss.

Adresse

Os Auto AS

Industriveien 13
5210 OS

Telefon: 56308100

E-post: verksted@osauto.no

Besøk vår hjemmeside

BilXtra Konto – del opp betalingen!

BilXtrakortet gir deg som forbruker 30-60 dager betalingsutsettelse helt uten ekstra kostnad. Velger du å dele opp betalingen fra 4-12 måneder, kommer det ingen renter i tillegg. Kan brukes i både butikk og verksted!
Utsett betalingen – søk om BilXtrakortet i nærmeste BilXtra bilverksted/butikk.