bilde-1Bilde 1 av  Ditt Servicesenter AS
Når er neste EU-kontroll?

Bestill time på 1-2-3

wizard

Bestill time på 1-2-3


Kontakt oss på tlf. 69262000 eller dittservicesenter@bilxtra-verksted.no eller bruk skjemaet over.

Bileiers valgmuligheter

Det er visse vilkår som bileier må følge for å opprettholde garantier. Disse fastsettes av bilprodusenten eller importøren for garantier som gis ved nybilsalg. Konkurransereglene er til hinder for at slike garantivilkår fratar bileier retten til å velge verksted og reservedeler når han selv betaler.
Les mer om dine valgmuligheter

Hva er en EU-kontroll

Våre verksteder er godkjent av myndighetene for Periodisk kjøretøykontroll (PKK) EU-kontroll. Dette er en lovpålagt kontroll alle bileiere må gjennomføre.

Bilen skal på EU-kontroll når den er 4 år gammel første gang, deretter hvert annet år. Bilen skal være ferdig godkjent før datoen utløper.

Alle våre verksteder utfører også etterkontroll av EU-kontroll og eventuell godkjenning av bilen.

Les mer om EU-kontroll

5 års garanti på alle reservedeler

Som et element til kundenes trygghet i valg av verksted, innfører BilXtra 5 års garanti/100 000 km på reservedeler som benyttes ved våre verksteder.
Garantien er gjeldene fra 01.01.2011 og forutsetter at bilen følger bilfabrikantens service - og vedlikeholdsprogram hos BilXtra eller andre offentlig godkjente verksteder.
Les mer om delegaranti

Service med mobilitetsgaranti

Hos BilXtra verksted får du 12 måneders Mobilitetsgaranti med på kjøpet, hvis du bestiller BilXtra – service med Mobilitetsgaranti, eller service ut fra bilens servicehefte.
Med BilXtra Mobilitetsgaranti får du hjelp uansett tid og sted i hele Norden i et helt år. Ved å utføre service hos BilXtra verksted, vil Mobilitetsgarantien fornyes med 12 måneder og gi deg ekstra trygghet.
Les mer om mobilitetsgaranti

Om Ditt Servicesenter AS

bilde-1
Bilde 1 av  Ditt Servicesenter AS

Ditt Servicesenter ble etablert i 2017 av Jan Egil Grønnsveen og Bjørn Harald Engvik med beliggenhet i Rygge. Sommeren 2021 flyttet vi inn i nye store flotte lokaler i Moss. Vi er et verksted med alt på et sted og med stor parkeringsplass for våre kunder. Et stort antall av våre oppdrag gjelder bobiler og amerikanske biler, men vi tar i også imot små mopedbiler. Uansett hvilket bilmerke du kjører, om det er amerikansk, svensk, tysk, fransk, japansk eller koreansk, kan du være trygg på at bilen din får en god og riktig behandling av våre erfarne mekanikere. Vi vektlegger god service til konkurransedyktige priser – med alle garantiene i behold.

 

Vi utfører: 

  • PKK/EU-kontroll opptil 7,5 tonn
  • Service
  • A/C service
  • Flushing av automatgir
  • Dekk og felg
  • 4 hjulskontroll

Adresse

Ditt Servicesenter AS

Triovingveien 3
1523 Moss

Telefon: 69262000

E-post: dittservicesenter@bilxtra-verksted.no

BilXtra Konto – del opp betalingen!

BilXtrakortet gir deg som forbruker 30-60 dager betalingsutsettelse helt uten ekstra kostnad. Velger du å dele opp betalingen fra 4-12 måneder, kommer det ingen renter i tillegg. Kan brukes i både butikk og verksted!
Utsett betalingen – søk om BilXtrakortet i nærmeste BilXtra bilverksted/butikk.