bilde-1Bilde 1 av  Hunsfos Autoverksted
Når er neste EU-kontroll?

Bestill time på 1-2-3

wizard

Bestill time på 1-2-3


Kontakt oss på tlf. 48442110 eller post@hunsfos-auto.no eller bruk skjemaet over.

Bileiers valgmuligheter

Det er visse vilkår som bileier må følge for å opprettholde garantier. Disse fastsettes av bilprodusenten eller importøren for garantier som gis ved nybilsalg. Konkurransereglene er til hinder for at slike garantivilkår fratar bileier retten til å velge verksted og reservedeler når han selv betaler.
Les mer om dine valgmuligheter

Hva er en EU-kontroll

Våre verksteder er godkjent av myndighetene for Periodisk kjøretøykontroll (PKK) EU-kontroll. Dette er en lovpålagt kontroll alle bileiere må gjennomføre.

Bilen skal på EU-kontroll når den er 4 år gammel første gang, deretter hvert annet år. Bilen skal være ferdig godkjent før datoen utløper.

Alle våre verksteder utfører også etterkontroll av EU-kontroll og eventuell godkjenning av bilen.

Les mer om EU-kontroll

5 års garanti på alle reservedeler

Som et element til kundenes trygghet i valg av verksted, innfører BilXtra 5 års garanti/100 000 km på reservedeler som benyttes ved våre verksteder.
Garantien er gjeldene fra 01.01.2011 og forutsetter at bilen følger bilfabrikantens service - og vedlikeholdsprogram hos BilXtra eller andre offentlig godkjente verksteder.
Les mer om delegaranti

Service med mobilitetsgaranti

Hos BilXtra verksted får du 12 måneders Mobilitetsgaranti med på kjøpet, hvis du bestiller BilXtra – service med Mobilitetsgaranti, eller service ut fra bilens servicehefte.
Med BilXtra Mobilitetsgaranti får du hjelp uansett tid og sted i hele Norden i et helt år. Ved å utføre service hos BilXtra verksted, vil Mobilitetsgarantien fornyes med 12 måneder og gi deg ekstra trygghet.
Les mer om mobilitetsgaranti

Om Hunsfos Autoverksted

bilde-1
Bilde 1 av  Hunsfos Autoverksted

Hunsfos Autoverksted eies og drives av Rasmus Tallaksen som har flere års erfaring som mekaniker med bl. a Volkswagen, Audi, Skoda, Opel mm.

Genuin bilinteresse og yrkesstolthet gjør at vi hele tiden er oppdaterte på det siste som rører seg på bilfronten.

I tillegg har vårt verksted alt utstyr som trengs for å sikre deg god service og vedlikehold.

Våre mekanikere har lang erfaring og kurses regelmessig for å kunne ta seg av nettopp DIN bil. Dette gir høy kompetanse på de aller fleste bilmerker.

Moderne bilhold stiller store krav, både til sikkerhet og økonomi. Hunsfos Autoverksted tilbyr derfor et samspill mellom kunde og verksted, for å gi kunden en god, gjennomtenkt og langsiktig plan for bilhold.

Vi kartlegger ditt behov og bruk – tar dette som utgangspunkt. Deretter legger vi en plan for driftspålitelighet, optimal økonomi og topp sikkerhet.

HUNSFOS AUTOVERKSTED UTFØRER PROFESJONELL SERVICE OG REPARASJON AV:

  • Personbiler
  • Varebiler
  • Minibuss
  • Tilhengere
  • Campingvogner
  • Bobiler

Vi tilbyr også dekkskifte/dekkhotell, felger, samt utskifting av bilglass, m.m.

Bruk gjerne timebestillingen på nettsiden.

Adresse

Hunsfos Autoverksted

Hunsøya
4700 VENNESLA

Telefon: 48442110

E-post: post@hunsfos-auto.no

BilXtra Konto – del opp betalingen!

BilXtrakortet gir deg som forbruker 30-60 dager betalingsutsettelse helt uten ekstra kostnad. Velger du å dele opp betalingen fra 4-12 måneder, kommer det ingen renter i tillegg. Kan brukes i både butikk og verksted!
Utsett betalingen – søk om BilXtrakortet i nærmeste BilXtra bilverksted/butikk.