bilde-1Bilde 1 av  Grevskapet Auto AS
Når er neste EU-kontroll?

Bestill time på 1-2-3

wizard

Bestill time på 1-2-3


Kontakt oss på tlf. 97027280 eller hstubsjo@bbnett.no eller bruk skjemaet over.

Bileiers valgmuligheter

Det er visse vilkår som bileier må følge for å opprettholde garantier. Disse fastsettes av bilprodusenten eller importøren for garantier som gis ved nybilsalg. Konkurransereglene er til hinder for at slike garantivilkår fratar bileier retten til å velge verksted og reservedeler når han selv betaler.
Les mer om dine valgmuligheter

Hva er en EU-kontroll

Våre verksteder er godkjent av myndighetene for Periodisk kjøretøykontroll (PKK) EU-kontroll. Dette er en lovpålagt kontroll alle bileiere må gjennomføre.

Bilen skal på EU-kontroll når den er 4 år gammel første gang, deretter hvert annet år. Bilen skal være ferdig godkjent før datoen utløper.

Alle våre verksteder utfører også etterkontroll av EU-kontroll og eventuell godkjenning av bilen.

Les mer om EU-kontroll

5 års garanti på alle reservedeler

Som et element til kundenes trygghet i valg av verksted, innfører BilXtra 5 års garanti/100 000 km på reservedeler som benyttes ved våre verksteder.
Garantien er gjeldene fra 01.01.2011 og forutsetter at bilen følger bilfabrikantens service - og vedlikeholdsprogram hos BilXtra eller andre offentlig godkjente verksteder.
Les mer om delegaranti

Service med mobilitetsgaranti

Hos BilXtra verksted får du 12 måneders Mobilitetsgaranti med på kjøpet, hvis du bestiller BilXtra – service med Mobilitetsgaranti, eller service ut fra bilens servicehefte.
Med BilXtra Mobilitetsgaranti får du hjelp uansett tid og sted i hele Norden i et helt år. Ved å utføre service hos BilXtra verksted, vil Mobilitetsgarantien fornyes med 12 måneder og gi deg ekstra trygghet.
Les mer om mobilitetsgaranti

Om Grevskapet Auto AS

bilde-1
Bilde 1 av  Grevskapet Auto AS

Grevskapet Auto Stange AS er et autorisert Bilxtra verksted, godkjent for alle bilmerker.

Vi er godt oppdatert på diagnoseutstyr,  spesialverktøy og avansert utstyr til firehjulsmåling.  Vi har også et fullt utrustet dekk-verksted med alle typer dekk. 

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig for oss å være med på utviklingen.

Vi er opptatt av kvalitet, og ønsker å møte deg som kunde på en best mulig måte. Våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris.

Vårt mål er å gi deg som kunde en god opplevelse, så du velger oss neste gang du trenger dekk, service på bil, dekkhotell, har noe som har gått i stykker, trenger EU kontroll eller trenger en kaffekopp i vårt kundemottak. Vi har mange kunder som gang etter gang kommer tilbake, og det setter vi stor pris på.

Adresse

Grevskapet Auto AS

Stensrudvegen 16
2335 STANGE

Telefon: 97027280

E-post: hstubsjo@bbnett.no

Åpningstider

Mandag08:00 -16:00
Tirsdag08:00 -18:00
Onsdag08:00 -16:00
Torsdag08:00 -18:00
Fredag08:00 -12:00

BilXtra Konto – del opp betalingen!

BilXtrakortet gir deg som forbruker 30-60 dager betalingsutsettelse helt uten ekstra kostnad. Velger du å dele opp betalingen fra 4-12 måneder, kommer det ingen renter i tillegg. Kan brukes i både butikk og verksted!
Utsett betalingen – søk om BilXtrakortet i nærmeste BilXtra bilverksted/butikk.