bilde-1Bilde 1 av  Fredrikstad Bil AS
Når er neste EU-kontroll?

Bestill time på 1-2-3

wizard

Bestill time på 1-2-3


Kontakt oss på tlf. 69351700 eller verksted@fredrikstadbil.no eller bruk skjemaet over.

Bileiers valgmuligheter

Det er visse vilkår som bileier må følge for å opprettholde garantier. Disse fastsettes av bilprodusenten eller importøren for garantier som gis ved nybilsalg. Konkurransereglene er til hinder for at slike garantivilkår fratar bileier retten til å velge verksted og reservedeler når han selv betaler.
Les mer om dine valgmuligheter

Hva er en EU-kontroll

Våre verksteder er godkjent av myndighetene for Periodisk kjøretøykontroll (PKK) EU-kontroll. Dette er en lovpålagt kontroll alle bileiere må gjennomføre.

Bilen skal på EU-kontroll når den er 4 år gammel første gang, deretter hvert annet år. Bilen skal være ferdig godkjent før datoen utløper.

Alle våre verksteder utfører også etterkontroll av EU-kontroll og eventuell godkjenning av bilen.

Les mer om EU-kontroll

5 års garanti på alle reservedeler

Som et element til kundenes trygghet i valg av verksted, innfører BilXtra 5 års garanti/100 000 km på reservedeler som benyttes ved våre verksteder.
Garantien er gjeldene fra 01.01.2011 og forutsetter at bilen følger bilfabrikantens service - og vedlikeholdsprogram hos BilXtra eller andre offentlig godkjente verksteder.
Les mer om delegaranti

Service med mobilitetsgaranti

Hos BilXtra verksted får du 12 måneders Mobilitetsgaranti med på kjøpet, hvis du bestiller BilXtra – service med Mobilitetsgaranti, eller service ut fra bilens servicehefte.
Med BilXtra Mobilitetsgaranti får du hjelp uansett tid og sted i hele Norden i et helt år. Ved å utføre service hos BilXtra verksted, vil Mobilitetsgarantien fornyes med 12 måneder og gi deg ekstra trygghet.
Les mer om mobilitetsgaranti

Om Fredrikstad Bil AS

bilde-1
Bilde 1 av  Fredrikstad Bil AS

Selv om bygningen ble helrestaurert både utvendig og innvendig i 1997, henger det fortsatt en tung godlukt av bil og eksos igjen i lokalene. Faktisk nesten 60 år gammel. Nye eiere med bred erfaring overtok sommeren 2021 og er stolte av å videreføre tradisjonen med bilsalg og verksteddrift i nettopp disse lokalene. Her vil vi ta i mot både gamle og nye kunder på den aller beste måte!

 

Vi utfører:

  • PKK/EU-kontroll
  • Service
  • A/C service
  • Flushing av automatgir
  • Ruteskift
  • Dekk/Felg
  • 4 hjulskontroll

Adresse

Fredrikstad Bil AS

Storveien 5A
1624 GRESSVIK

Telefon: 69351700

E-post: verksted@fredrikstadbil.no

Besøk vår hjemmeside

Besøk vår facebook

Åpningstider

Mandag07:00 -17:00
Tirsdag07:00 -17:00
Onsdag07:00 -17:00
Torsdag07:00 -17:00
Fredag07:00 -17:00

BilXtra Konto – del opp betalingen!

BilXtrakortet gir deg som forbruker 30-60 dager betalingsutsettelse helt uten ekstra kostnad. Velger du å dele opp betalingen fra 4-12 måneder, kommer det ingen renter i tillegg. Kan brukes i både butikk og verksted!
Utsett betalingen – søk om BilXtrakortet i nærmeste BilXtra bilverksted/butikk.