bilde-1Bilde 1 av  AS Elektro
Når er neste EU-kontroll?

Bestill time på 1-2-3

wizard

Bestill time på 1-2-3


Kontakt oss på tlf. 69312046 eller kai.gustavsen@bilxtra-verksted.no eller bruk skjemaet over.

Bileiers valgmuligheter

Det er visse vilkår som bileier må følge for å opprettholde garantier. Disse fastsettes av bilprodusenten eller importøren for garantier som gis ved nybilsalg. Konkurransereglene er til hinder for at slike garantivilkår fratar bileier retten til å velge verksted og reservedeler når han selv betaler.
Les mer om dine valgmuligheter

Hva er en EU-kontroll

Våre verksteder er godkjent av myndighetene for Periodisk kjøretøykontroll (PKK) EU-kontroll. Dette er en lovpålagt kontroll alle bileiere må gjennomføre.

Bilen skal på EU-kontroll når den er 4 år gammel første gang, deretter hvert annet år. Bilen skal være ferdig godkjent før datoen utløper.

Alle våre verksteder utfører også etterkontroll av EU-kontroll og eventuell godkjenning av bilen.

Les mer om EU-kontroll

5 års garanti på alle reservedeler

Som et element til kundenes trygghet i valg av verksted, innfører BilXtra 5 års garanti/100 000 km på reservedeler som benyttes ved våre verksteder.
Garantien er gjeldene fra 01.01.2011 og forutsetter at bilen følger bilfabrikantens service - og vedlikeholdsprogram hos BilXtra eller andre offentlig godkjente verksteder.
Les mer om delegaranti

Service med mobilitetsgaranti

Hos BilXtra verksted får du 12 måneders Mobilitetsgaranti med på kjøpet, hvis du bestiller BilXtra – service med Mobilitetsgaranti, eller service ut fra bilens servicehefte.
Med BilXtra Mobilitetsgaranti får du hjelp uansett tid og sted i hele Norden i et helt år. Ved å utføre service hos BilXtra verksted, vil Mobilitetsgarantien fornyes med 12 måneder og gi deg ekstra trygghet.
Les mer om mobilitetsgaranti

Om AS Elektro

bilde-1
Bilde 1 av  AS Elektro

AS Elektro ble etablert i 1976 og ble innlemmet i BilXtra kjeden i 2009. Fra og med 2013 ble AS Elektro – Bilverksted overtatt av Gustavsens Auto AS. Vi er et topp moderne bilverksted som ligger sentralt i Fredrikstad, rett ved den nye Kråkerøybrua. Vi bruker det beste av diagnoseutstyr for å utføre alle typer reparasjoner og vedlikehold på alle biltyper og merker. Dette gjelder også hybrid og elbil. 

 

Vi utfører:

  • PKK/EU-kontroll
  • Service
  • A/C service
  • Flushing av automatgir
  • Ruteskift
  • EL-bil Godkjent
  • Dekk/Felg
  • 4 hjulskontroll

Adresse

AS Elektro

Borggata 21
1608 FREDRIKSTAD

Telefon: 69312046

E-post: kai.gustavsen@bilxtra-verksted.no

Besøk vår hjemmeside

Besøk vår facebook

Åpningstider

Mandag08:00 -16:30
Tirsdag08:00 -16:30
Onsdag08:00 -16:30
Torsdag08:00 -16:30
Fredag08:00 -16:30

BilXtra Konto – del opp betalingen!

BilXtrakortet gir deg som forbruker 30-60 dager betalingsutsettelse helt uten ekstra kostnad. Velger du å dele opp betalingen fra 4-12 måneder, kommer det ingen renter i tillegg. Kan brukes i både butikk og verksted!
Utsett betalingen – søk om BilXtrakortet i nærmeste BilXtra bilverksted/butikk.