Car-img
Når er neste EU-kontroll?

Våre verksted

Velg Fylke
Oslo
Viken
Innlandet
Agder
Møre og Romsdal
Nordland
Rogaland
Vestfold og Telemark
Troms og Finnmark
Trøndelag
VestlandOm BilXtra Verksted

En del av konsernet AS Sørensen og Balchen AS

Sørensen og Balchen er en av de eldste og mest tradisjonsrike aktører i bilbransjen. ble etablert som handelsfirma og bilimportør i 1907 og har siden den tid vært en ledende distributør av slitedeler og rekvisita.

I de senere år har Sørensen og Balchen bygget ut distribusjonsnettet i et høyt tempo. Gjennom oppkjøp og etablering av BilXtra-avdelinger har konsernet forsterket sin posisjon som Norges ledende distributør mot rekvisita- og verkstedsbransjen og BilXtra er i dag et av de mest kjente varemerker.

BilXtra Verksted

BilXtra verkstedkjede ble etablert våren 2009 og har på få år vokst seg til en av bransjens største kjeder med over 250 verksteder i 2017.

Fremgangen kommer av helhetlige konsepter med presise systemer, god varetilgjengelighet, effektiv logistikk og leveranse, samt kursing og omfattende markedsføring.

For å oppnå effektiv varestrøm og dermed gi kundene størst mulig konkurranseevne er det satset mye tid og ressurser på å utvikle integrerte bransjeløsninger for logistikk og verkstedsystemer.

Kvalitetsvarer

Sørensen og Balchen importerer og selger anerkjente kvalitetsprodukter produsert av de sterkeste leverandørene til bilindustrien. Vi operer utelukkende med OE-kvalitet eller Matching Quality. Dette er universelt aksepterte begrep som sier at våre deler er av minst like god kvalitet som original montert. Deler fra Sørensen og Balchen montert på ett av våre BilXtra-verksteder har 5 års garanti.

Fordeler til deg som kunde

Hos BilXtra Verksted har vi flere tilbud som gir deg som kunde flere fordeler.

BilXtra Konto

Med BilXtra konto kan du dele opp betalingen uten ekstra kostnad.

BilXtra Mobilitetsgaranti

Med BilXtra Mobilitetsgaranti får du hjelp uansett tid og sted i hele Europa i et helt år. Når man tar en ny service hos BilXtra, blir garantien fornyet med 12 måneder.

Dette gjelder:

  • når bilen ikke vil starte eller ved driftsstans
  • ved uhell – utforkjøring eller kollisjon
  • når du har vært uheldig og låst deg ute av bilen
  • når bilnøkkelen er ødelagt eller mistet
  • når bilen har gått tom for drivstoff
  • når det er fylt feil drivstoff på tanken
  • når du har vært uheldig og punktert og trenger hjelp til å bytte hjul
  • Leiebil i inntil 3 dager (Berging må opprettes)

Promeister Academy

Videreutdanning og kompetanse er noe vi setter meget høyt i BilXtra verksted. Vi kjører tekniker- utdanning med kompetansebevis etter avlagt prøve gjennom Promeister Academy.