EL-Bil og Hybrid bil

Har du behov for service på din El-bil eller Hybrid bil?

Godkjent elbil-verksted Ivaretar nybilgaranti 5 års garanti på de fleste reservedeler

Tips til vedlikehold av bremser på elbil, klikk her

Godkjent elbil-verksted Ivaretar nybilgaranti 5 års garanti på reservedeler

På tide med service på elbilen eller hybriden? På våre godkjente verksteder tilbyr vi alt av service, reparasjoner og vedlikehold av din bil.

Service som ivaretar nybilgarantien

Våre dyktige, sertifiserte bilmekanikere og moderne systemer sørger for at din elbil eller hybrid er i de beste hender!

BilXtra Verksted er godkjent av Statens Vegvesen for service og verkstedtjenester også på elbil og hybrid. I tillegg har flere av våre verksteder en ekstra godkjenning på at vi har kompetanse på elbiler.

Både service, reparasjon og dokumentasjon er alltid i tråd med bilprodusentenes og importørenes kvalitetskrav. I tillegg benytter vi oss kun av bilprodusentens reservedeler eller deler av tilsvarende kvalitet (OE).

Det betyr at du kan være trygg på at du beholder nybilgarantien når du velger et av våre verksteder. I tillegg tilbyr vi 5 års garanti på de fleste reservedeler.

Hva gjøres på elbil-service?

I likhet med bensin- og dieseldrevne biler, har elbiler og hybrider også behov for service, reparasjoner og vedlikehold.

Vi utfører blant annet EU-kontroll, kontrollerer og reparerer slitedeler som bremser, hjuloppheng og forstilling. I tillegg renser vi også AC- og klimaanlegg med allergivennlige produkter, om elbilen din har behov for det.

Uansett hva elbilen din har behov for av reparasjoner og vedlikehold, så fikser vi det!

Våre verksteder utfører:


Tips til vedlikehold av bremser på elbil, klikk her