Verkstedkjeden BilXtra har 5 års garanti på de fleste reservedeler

Som et element til kundenes trygghet i valg av verksted, innfører BilXtra 5 års garanti/100 000 km på de fleste reservedeler som benyttes ved våre verksteder.

Garantien er gjeldene fra 01.01.2011 og forutsetter at bilen følger bilfabrikantens service - og vedlikeholdsprogram hos BilXtra eller andre offentlig godkjente verksteder.

Med 270 bilverksteder i BilXtra kjeden og med mål om fortsatt vekst er konseptutvikling og innhold særdeles viktig for oss. For å understøtte sluttbrukers trygghet i valg av verksted ønsker vi å synliggjøre at vi også benytter reservedeler av høy kvalitet fra kjente merkenavn.

5 års garanti gis på de fleste reservedeler som er levert fra AS Sørensen og Balchen og/eller BilXtra butikk og som inngår som en del av en reparasjon eller servicejobb hos et BilXtra verksted. Deler som er innkjøpt fra andre leverandører f.eks en bilforhandler gis det maks ett års garanti på delene.

Vi håper denne konseptutviklingen bidrar til enda fler fornøyde kunder hos våre verksteder, og at vi gjennom dette også bidrar til å forsterke kundenes trygghet i valg av verksted.