bilde-1Bilde 1 av  Solgårds Auto
Når er neste EU-kontroll?

Bestill time på 1-2-3

wizard

Bestill time på 1-2-3


Kontakt oss på tlf. 69284375 eller solgardsauto@outlook.com eller bruk skjemaet over.

Bileiers valgmuligheter

Det er visse vilkår som bileier må følge for å opprettholde garantier. Disse fastsettes av bilprodusenten eller importøren for garantier som gis ved nybilsalg. Konkurransereglene er til hinder for at slike garantivilkår fratar bileier retten til å velge verksted og reservedeler når han selv betaler.
Les mer om dine valgmuligheter

Hva er en EU-kontroll

Våre verksteder er godkjent av myndighetene for Periodisk kjøretøykontroll (PKK) EU-kontroll. Dette er en lovpålagt kontroll alle bileiere må gjennomføre.

Bilen skal på EU-kontroll når den er 4 år gammel første gang, deretter hvert annet år. Bilen skal være ferdig godkjent før datoen utløper.

Alle våre verksteder utfører også etterkontroll av EU-kontroll og eventuell godkjenning av bilen.

Les mer om EU-kontroll

5 års garanti på alle reservedeler

Som et element til kundenes trygghet i valg av verksted, innfører BilXtra 5 års garanti/100 000 km på reservedeler som benyttes ved våre verksteder.
Garantien er gjeldene fra 01.01.2011 og forutsetter at bilen følger bilfabrikantens service - og vedlikeholdsprogram hos BilXtra eller andre offentlig godkjente verksteder.
Les mer om delegaranti

Service med mobilitetsgaranti

Hos BilXtra verksted får du 12 måneders Mobilitetsgaranti med på kjøpet, hvis du bestiller BilXtra – service med Mobilitetsgaranti, eller service ut fra bilens servicehefte.
Med BilXtra Mobilitetsgaranti får du hjelp uansett tid og sted i hele Norden i et helt år. Ved å utføre service hos BilXtra verksted, vil Mobilitetsgarantien fornyes med 12 måneder og gi deg ekstra trygghet.
Les mer om mobilitetsgaranti

Om Solgårds Auto

bilde-1
Bilde 1 av  Solgårds Auto

Vi er et autorisert bilverksted i sentrum av Råde. Gunnar Solgård startet opp her i 1976 og har i dag fire ansatte. Vi har et bredt tilbud av tjenester og reparerer kjøretøy inntil 7.5t og bobil. Service til kunden er satt i førersetet hos oss. Vi vil hjelpe deg med små og store «bil problemer». Vi tilbyr også lånebil når din bil er hos oss.

 

Vi utfører service på alle bilmerker:

  • PKK/EU-kontroll
  • Service
  • A/C service
  • Flushing av automatgir
  • Ruteskift
  • Dekk/Felg
  • 4 hjulskontroll

Adresse

Solgårds Auto

Idrettsveien 4
1640 RÅDE

Telefon: 69284375

E-post: solgardsauto@outlook.com

Besøk vår facebook

Åpningstider

Mandag07:30 -15:30
Tirsdag07:30 -15:30
Onsdag07:30 -15:30
Torsdag07:30 -15:30
Fredag07:30 -15:30
Loading...

BilXtra Konto – del opp betalingen!

BilXtrakortet gir deg som forbruker 30-60 dager betalingsutsettelse helt uten ekstra kostnad. Velger du å dele opp betalingen fra 4-12 måneder, kommer det ingen renter i tillegg. Kan brukes i både butikk og verksted!
Utsett betalingen – søk om BilXtrakortet i nærmeste BilXtra bilverksted/butikk.