bilde-1Bilde 1 av Bilverksted Sør AS
Når er neste EU-kontroll?

Bestill time på 1-2-3

wizard

Bestill time på 1-2-3


Kontakt oss på tlf. 91169518 eller tor.atle@bvsor.no eller bruk skjemaet over.

Bileiers valgmuligheter

Det er visse vilkår som bileier må følge for å opprettholde garantier. Disse fastsettes av bilprodusenten eller importøren for garantier som gis ved nybilsalg. Konkurransereglene er til hinder for at slike garantivilkår fratar bileier retten til å velge verksted og reservedeler når han selv betaler.
Les mer om dine valgmuligheter

Hva er en EU-kontroll

Våre verksteder er godkjent av myndighetene for Periodisk kjøretøykontroll (PKK) EU-kontroll. Dette er en lovpålagt kontroll alle bileiere må gjennomføre.

Bilen skal på EU-kontroll når den er 4 år gammel første gang, deretter hvert annet år. Bilen skal være ferdig godkjent før datoen utløper.

Alle våre verksteder utfører også etterkontroll av EU-kontroll og eventuell godkjenning av bilen.

Les mer om EU-kontroll

5 års garanti på alle reservedeler

Som et element til kundenes trygghet i valg av verksted, innfører BilXtra 5 års garanti/100 000 km på reservedeler som benyttes ved våre verksteder.
Garantien er gjeldene fra 01.01.2011 og forutsetter at bilen følger bilfabrikantens service - og vedlikeholdsprogram hos BilXtra eller andre offentlig godkjente verksteder.
Les mer om delegaranti

Service med mobilitetsgaranti

Hos BilXtra verksted får du 12 måneders Mobilitetsgaranti med på kjøpet, hvis du bestiller BilXtra – service med Mobilitetsgaranti, eller service ut fra bilens servicehefte.
Med BilXtra Mobilitetsgaranti får du hjelp uansett tid og sted i hele Norden i et helt år. Ved å utføre service hos BilXtra verksted, vil Mobilitetsgarantien fornyes med 12 måneder og gi deg ekstra trygghet.
Les mer om mobilitetsgaranti

Om Bilverksted Sør AS

bilde-1
Bilde 1 av Bilverksted Sør AS

Bilverksted Sør AS er et nytt og moderne bilverksted som er lokalisert på Lund i Kristiansand.

Vi er et verksted som utfører alle typer servicer og reparasjoner, på alle typer bilmerker uten at fabrikkgarantien forringes.

Våre dyktige mekanikere har lang fartstid i bilbransjen, alle sammen har gjennomgått full teknikerutdannelse slik at din bil vil være i trygge hender. Vi er også godkjente på reparasjon av alle EL biler.

Vi har til enhver tid tilgang til alle tekniske fabrikkdata og spesifikasjoner på alle merker, og mulighet for å legge alle servicer inn i et digitalt servicehefte. Alt arbeid som utføres hos oss er i henhold til bilprodusentenes retningslinjer, og blir utført med spesialverktøy og det nyeste innen diagnosemaskiner. Vi utfører også godkjente karosseri kontroller i forbindelse med service. Alle jobber som blir utført hos oss blir levert til avtalt pris og avtalt tid.

Alle deler og annet bilrekvisita som blir benyttet hos Bilverksted Sør AS er anerkjente kvalitetsprodukter produsert av de mest profesjonelle leverandørene til bilindustrien. Vi opererer utelukkende med OE – kvalitet eller Matching Quality på hele vårt sortiment, dette er et begrep som sikrer at kunden får deler som er av minst like god kvalitet som originaldeler. Alle deler som blir montert av Bilverksted Sør AS har 5 års garanti.

Hvorfor velge oss?

Vi setter vår ære i å holde en meget høy servicegrad, og gir alltid det lille ekstra for at våre kunder skal være fornøyde. Vi jobber kontinuerlig for å bli best på vårt felt slik at du som bileier ikke trenger å bekymre deg over bilen. Vi er et offentlig godkjent bilverksted fra Statens vegvesen og oppfyller alle krav innen helse, miljø og sikkerhet.

Vi utfører følgende:

 • Periodisk kjøretøykontroll/EU kontroll for alle biler inntil 3500kg
 • Service og reparasjoner etter bilfabrikantens anvisninger
 • Godkjente karosseri kontroll i forbindelse med service
 • Kontroll, skifte og reparasjon av alt av slitedeler som bremser, eksos, clutch, forstilling, bakstilling, støtdempere og understell
 • Feilsøking med moderne utstyr på motorstyring, bensin og diesel anlegg
 • Firehjulskontroll med digital avlesning – Justering av hjulvinkler etter fabrikantens originale hjulinnstillingsmål
 • Elektrisk feilsøking – feilkodelesing - bil elektriske reparasjoner - diagnose
 • Reparasjon og service av alle typer klima/AC anlegg
 • Montering av ekstra utstyr, lys, motor og cupe varmer, DAB anlegg
 • Salg og montering av dekk og felg
 • Utskiftning av alle typer frontruter på alle bilmerker

BILVERKSTED SØR AS – et bilverksted som passer for alle

Adresse

Bilverksted Sør AS

Kongsgård Alle 53
4632 KRISTIANSAND S

Telefon: 91169518

E-post: tor.atle@bvsor.no

Loading...

BilXtra Konto – del opp betalingen!

BilXtrakortet gir deg som forbruker 30-60 dager betalingsutsettelse helt uten ekstra kostnad. Velger du å dele opp betalingen fra 4-12 måneder, kommer det ingen renter i tillegg. Kan brukes i både butikk og verksted!
Utsett betalingen – søk om BilXtrakortet i nærmeste BilXtra bilverksted/butikk.