bilde-1Bilde 1 av  Mjøsbil AS avd. Bagn
Når er neste EU-kontroll?

Bestill time på 1-2-3

wizard

Bestill time på 1-2-3


Kontakt oss på tlf. 40000676 eller bagn@mjosbil.no eller bruk skjemaet over.

Bileiers valgmuligheter

Det er visse vilkår som bileier må følge for å opprettholde garantier. Disse fastsettes av bilprodusenten eller importøren for garantier som gis ved nybilsalg. Konkurransereglene er til hinder for at slike garantivilkår fratar bileier retten til å velge verksted og reservedeler når han selv betaler.
Les mer om dine valgmuligheter

Hva er en EU-kontroll

Våre verksteder er godkjent av myndighetene for Periodisk kjøretøykontroll (PKK) EU-kontroll. Dette er en lovpålagt kontroll alle bileiere må gjennomføre.

Bilen skal på EU-kontroll når den er 4 år gammel første gang, deretter hvert annet år. Bilen skal være ferdig godkjent før datoen utløper.

Alle våre verksteder utfører også etterkontroll av EU-kontroll og eventuell godkjenning av bilen.

Les mer om EU-kontroll

5 års garanti på alle reservedeler

Som et element til kundenes trygghet i valg av verksted, innfører BilXtra 5 års garanti/100 000 km på reservedeler som benyttes ved våre verksteder.
Garantien er gjeldene fra 01.01.2011 og forutsetter at bilen følger bilfabrikantens service - og vedlikeholdsprogram hos BilXtra eller andre offentlig godkjente verksteder.
Les mer om delegaranti

Service med mobilitetsgaranti

Hos BilXtra verksted får du 12 måneders Mobilitetsgaranti med på kjøpet, hvis du bestiller BilXtra – service med Mobilitetsgaranti, eller service ut fra bilens servicehefte.
Med BilXtra Mobilitetsgaranti får du hjelp uansett tid og sted i hele Norden i et helt år. Ved å utføre service hos BilXtra verksted, vil Mobilitetsgarantien fornyes med 12 måneder og gi deg ekstra trygghet.
Les mer om mobilitetsgaranti

Om Mjøsbil AS avd. Bagn

bilde-1
Bilde 1 av  Mjøsbil AS avd. Bagn

På Mjøsbil Bagn jobber det 4 dyktige medarbeidere. 
Vi utfører alle typer reparasjoner og vedlikehold på alle bilmerker. 
Hos oss får du god service til en konkurransedyktig pris med alle garantier i behold. Vårt stempel i serviceheftet er like gyldig som fra merkeverksted. 
I tillegg har vi dekkhotell, salg av tilhengere og en liten butikk i kundemottaket. 

Mjøsbil har siden 1989 vært en ledende leverandør av motorrelaterte tjenester og produkter. Med vårlokale tilstedeværelse og kunnskapsrike medarbeidere yter vi service av høy kvalitet. 
Vi har 7 verksteder, 4 BilXtra butikker og er til sammen 70 dyktige medarbeidere. Våre avdelinger er Miljøsertifisert og har nødvendige godkjenninger fra Statens Vegvesen. 

Adresse

Mjøsbil AS avd. Bagn

Erstadvegen 44
2930 Bagn

Telefon: 40000676

E-post: bagn@mjosbil.no

Besøk vår hjemmeside

Besøk vår facebook

Besøk vår instagram

Åpningstider

Mandag08:00 -16:00
Tirsdag08:00 -16:00
Onsdag08:00 -16:00
Torsdag08:00 -16:00
Fredag08:00 -16:00
Loading...

BilXtra Konto – del opp betalingen!

BilXtrakortet gir deg som forbruker 30-60 dager betalingsutsettelse helt uten ekstra kostnad. Velger du å dele opp betalingen fra 4-12 måneder, kommer det ingen renter i tillegg. Kan brukes i både butikk og verksted!
Utsett betalingen – søk om BilXtrakortet i nærmeste BilXtra bilverksted/butikk.